La Dra. Paloma de Barrón, membre del nostre Centre de Recerca CEJEM, serà la directora de unes jornades que es realitzaran a la Universitat de Lleida sobre responsabilitat civil dels professionals. L’activitat consistirà en la celebració de un Simposi sota el títol “La responsabilitat civil dels prestadors de serveis professionals”, desenvolupat mitjançant dues sessions de quatre hores cadascuna, els dies 30 de novembre i 1 de desembre de 2011. És tracta d’una activitat dirigida a estudiants, acadèmics i professionals. Es consideren unes jornades importants per a la necessària transferència de coneixements, des de la Universitat a la societat.

Els ponents ho seran de l’àmbit acadèmic i universitari, i d’altres del món professional, com un magistrat del Tribunal Suprem i dels Jutjats de Lleida que coneixen en profunditat las resolucions judicials i els criteris recents en matèria de responsabilitat dels professionals. Es tractarà la qüestió separadament en funció del sector d’activitat amb una especial menció als supòsits en que es constitueixen societats professionals. Juntament amb les sessions magistrals es farà una Mesa Rodona per facilitar el col·loqui i diàleg en el desenvolupament de les jornades científiques.