El nostre company Pere Lavega i el seu equip del GREJE acaben de rebre un ajut de la Unió Europea per import de 134.756€ que suposa el 80% del projecte de recerca que van presentar a la Convocatòria europea. El projecte, que versa sobre la “Promoció els jocs i esports tradicionals europeus”, tindrà una durada de 18 mesos i s’iniciarà el proper 14 de gener. Des del CEJEM ens congratulem d’aquesta bona notícia. L’enhorabona!

Llegeix més…

cap

Susanne Ost, professora de Dret penal a la Universitat de Lancaster, especialista en pornografia infantil, va inaugurar el passat 13 de desembre la jornada La protecció jurídica-penal de la llibertat i indemnitat sexual dels menors, que va tenir lloc a la Facultat de Dret i Economia de la UdL. Ost va centrar la seva intervenció en la protecció d’aquest col·lectiu enfront els abusos i l’explotació sexual des d’una perspectiva internacional, especialment pel que fa al Consell d’Europa i la Unió Europea.

Llegeix més…

un

Gemma Filella amb el President Pujol

La nostra companya Gemma Filella ha estat guardonada amb el Premi Edu21 en l’Edició del 2013. La Dra. Filella és l’autora del videojoc Happy 8-12, que té l’objectiu d’ensenyar a resoldre conflictes entre iguals, entrenant les competències emocionals bàsiques: consciència emocional, regulació emocional, autoestima i comunicació assertiva. El videojoc està destinat per als nens i nenes de 8 a 12 anys, consta de 25 conflictes, 15 d’ells estan emmarcats al pati de l’escola i 10 a casa, entre germans.

Llegeix més…

cap