Cristina Argelich mostra el seu Diploma acreditatiu del Premi

La jove investigadora del CEJEM Cristina Argelich ha guanyat el primer premi en l’àrea de ciències socials i humanitats del XII Certamen Universitari Arquímedes d’Introducció a la Investigació Científica. Uns premis organitzats pel Ministeri d’Educació Cultura i Esport que s’ha celebrat a la Universitat Politècnica de Madrid els passats dies 18,19 i 20 de novembre. Enhorabona!

cap

Els nostres companys del Grup d’Estudis Praxiològics van ser sel·leccionats com a candidats finalistes als Premis COLEF i CAFD el passat dia 5 d’octubre a Astúries. Aquests premis, que arriben aquest any 2013 a la seva IV Edició, valoren l’esforç i treball que les associacions i grups realitzen per l’activitat física, l’esport i l’educació física.

Tot i que, el Jurat va escollir l’altre finalista (l’Acadèmia Nortesport), el fet d’haver arribat fins a la final suposa un important reconeixement exterior pel Grup d’Estudis Praxiològic, i, de retruc, pel CEJEM. L’enhorabona!!

cap

El Seminari de Reflexió sobre Sociologia contemporània ha estat una iniciativa sorgida al voltant de les activitats de l’assignatura Sociologia del grau de Treball Social. L’objectiu del grup impulsor és constituir un espai flexible de trobada més enllà de l’aula que possibiliti als alumnes interessats compartir textos, coneixements i reflexions sobre les aportacions dels sociòlegs actuals. En el curs 2013-2014 s’està treballant l’obra de Zygmunt Bauman. L’equip promotor està constituït per la professora Paquita Sanvicén, Silvia Iglesias, Marc Garcia i Alex Izquierdo. Hi col•laboren també els professors Dolors Mayoral i Fidel Molina.

cap