La nostra companya Beatriz León Ramírez participa els propers dies 6, 7, 8 de novembre al III Simposio de Becarios CONACyT en Europa que es realitzarà al Parlament Europeu (Estrasburg).

Presentarà la ponència “Igualdad de género frente a la crisis económica”. Suposa una aportació important que forma part de la tasca d’anàlisi i aprofundiment dels temes que està investigant.

Beatriz León està realitzant la seva tesi doctoral al nostre Centre i tracta sobre la “Ideologia sexista com detonant de la violència en les relacions de parella: un estudi de cas correlacional entre estudiants de Lleida (Catalunya) i Tabasco (Mèxic) d’alumnes universitaris. Els directors de la mateixa són els Drs. Fidel Molina i Paquita Sanvicén.

cap

El comitè extern del CEJEM, integrat pels prof. Jan Smits (Universitat de Maastricht), Rafel Bisquerra (UB) i Eduard Vinyamata (UOC) han realitzat una avaluació externa del CEJEM. En breu es penjarà el seu report en aquest web.

cap

El passat 19 d’octubre, al Campus de Cappont de la UdL es va celebrar la Jornada sobre Gestió de Coneixement i Formació organitzada per l’equip EDO-UdL. A la jornada hi van assistir personal de la UdL (docent i d’administració i serveis), mestres d’infantil, primària i secundària, i estudiantat de la UdL.

Llegeix més…

cap