Ahir, el nostre company Luca Giliberti va obtenir brillantment el seu títol de Doctor amb la defensa de la tesi “La condición inmigrante y la negritud en la experiencia escolar de la juventud dominicana: estigmas y formas de agencia. Una etnografía transnacional entre la periferia de Barcelona y Santo Domingo“. A més a més, aquesta tesi va obtenir la menció internacional.

El directors de la tesi van ser el Dr. Fidel Molina i del Dr. Oriol Romaní i l’acte es va realitzar a la Sala de Juntes del Rectorat.

Des del CEJEM ens congratulem per aquesta notícia i li donem l’enhorabona per la consecució d’aquesta fita.

cap

La gestió del coneixent ha esdevingut al segle XXI un element fonamental per a les organitzacions, fet que no ha de passar desapercebut a gestors i responsables de les organitzacions educatives. L’equip EDO de la UdL organitza aquesta jornada per mostrar bones pràctiques en la gestió del coneixement i l’aprenentatge a les organitzacions.

La jornada va adreçada a gestors d’organitzacions educatives, mestres d’escola, professorat universitari, estudiantat i altres persones interessades. L’acte es realitzarà el proper 19 d’octubre a l’Aula 3.01 de l’Edifici Polivalent del Campus de Cappont.

La inscripció és gratuïta.

Per més informació podeu consultar la web de l’Equip EDO aquí.

cap

El nostre company, Dr. Antonio Ezquerra, es l’autor del llibre “Régimen jurídico-administrativo de las Estaciones de Transporte” que acaba de publicar l’Editorial Aranzadi amb l’ajut econòmic del CEJEM. Podeu obtenir més informació aquí.

cap