El proper dimarts 21 de maig a les 19:30 hores, la seu de la Reial Acadèmia de Jurisprudència i Legislació (carrer Marquès de Cubas – Madrid) acollirà una conferència pronunciada pel nostre company i acadèmic corresponent d’aquesta Reial Acadèmia, Dr. Antoni Blanc.

La conferència es titula “La Unión Europea y el Mediterráneo. De los primeros Acuerdos a la Primavera Árabe“. Recentment, el Dr. Blanc ha publicat a la Editorial Tecnos una monografia de la mateixa temàtica.

Llegeix més…

cap

El nostre company, Dr. Fidel Molina, va participar al XIII Sport Business Symposium, que es va realitzar a Lleida el divendres 3 i dijous 4 d’aquest mes. La seva ponència es va emmarcar en la taula rodona “Retos Cumplidos, Casos de éxito”.

Llegeix més…

cap

El Grup de Recerca en Sistema de Justícia Penal us convida a la conferencia SANCTIONS AGAINST DANGEROUS OFFENDERS: A CRITIQUE OF RECENT DEVELOPMENT IN ENGLAND AND WALES a càrrec de la Prof. Nicola Padfield de la University of Cambridge.

L’acte estarà presentat per la Dra. Villacampa, professora titular de Dret Penal (acreditada catedràtica) de la nostra Universitat i es celebrarà el dia 20 de maig, a les 16:30 hores, a la Sala de Juntes de la Facultat de Dret i Economia, Universitat de Lleida.

Podeu descarregar-vos la targeta d’invitació aquí.

cap