El grup de recerca consolidat de la UdL “Anàlisi Social i Educativa” ha estat acceptat com a nou grup de recerca adscrit al CEJEM. Això suposa la incorporació de nou nous investigadors, encapçalats per Jordi Garreta Bochaca, al CEJEM. Aquest Grup inclou un subgrup que coordina Núria Llevot que ja formava part del CEJEM des de la seva constitució. D’aquesta manera, s’amplia el camp de les ciències socials que cobreix el CEJEM.

cap

5 grups del CEJEM i tres investigadors del CEJEM que pertanyen a grups de recerca de fora de la UdL han obtingut la concessió de projectes de recerca a la darrera convocatòria del Ministerio, amb un total de 98.200 euros els grups i 57.500 els grups externs a la UdL però amb investigadors del CEJEM.
A més, el grup sobre la Reforma de les Nacions Unides que dirigeix Antoni Blanc ha estat reconegut amb un Centre d´Excel·lència Europeu Jean Monnet finançat amb 100.000 euros, i el Grup d’Anàlisi Social i Educativa ha rebut 18.000 euros de la Diputació per a l’Observatori Permanent de la Immigració.

L’enhorabona a tots!

cap