El Centre d’Estudis Jurídics Europeus i Mediació us convida al Seminari-Col·loqui: Pressupòsits de la intervenció pública en matèria lingüística. En especial, les obligacions lingüístiques en les relacions comercials i de consum. La intervenció principal correrà a càrrec de la Dra. Núria Magaldi Mendaña, Professora de Dret administratiu de la Universitat de Còrdova.
L’acte tindrà lloc a les 16:30 hores del dijous 1 de març de 2012 a la Sala de Juntes de la Facultat de Dret i Economia.
cap

El proper dia 22 de febrer, es realitzarà la presentació del llibre, España en la Unión Europea. 25 años después, coordinat per la Dra. Mariona Farré i la Dra. Teresa Torres, professores del Departament d’Economia Aplicada de la Universitat de Lleida. La presentació anirà a càrrec de la Dra. Maria Teresa Costa, catedràtica d’Economia Aplicada de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona i expresidenta de la Comisión Nacional de Energía (CNE).

Llegeix més…

cap

Aquesta publicació es una aproximació des de diferents disciplines socials a aquest fenomen. Això permet conèixer més profundament aquesta realitat, així com proposar uns fonaments davant un futur afrontament d’aquest assumpte a la vista dels rendiments produïts en paisos on han optat clarament per un dels possibles models de gestió existents. El lector trobarà en aquesta obra un tractament pluridisciplinar d’aquesta realitat mitjançant l’anàlisi de l’àmbit penal, sociològic o des del prisma del treball social, a banda d’examinar la normativa que actualment existeix per disciplinar l’exercici d’aquesta activitat.

cap