Demà, dia 30 de novembre a les 16.00h, la Sala de Juntes de la Facultat de Dret i Economia acollirà la Inauguració del simposi sobre la Responsabilitat Civil dels Professionals, a càrrec de Santiago Ballester (director general de Dret i Entitats Jurídiques de la Generalitat). Podeu consultar el programa aquí.

cap

El proper dimarts 13 de desembre, el Centre d’Estudis Jurídics Europeus i de Mediació realitzarà la seva Assemblea General anual ordinària a les 16:00h. A més a més, es realitzarà una Jornada de Presentació de les iniciatives dutes a terme des del CEJEM o amb la seva col·laboració. El lloc de reunió previst és la Sala de Juntes de la Facultat de Dret i Economia i comptarà amb la presència del Vicerector Albert Sorribas.

cap

El passat divendres 11 de novembre, es va llegir la tesi doctoral amb el títol “Conflictos y Educación Física a la luz de la praxiología motriz. Estudio de caso de un Centro Educativo de Primaria”. Aquesta tesi tenia com director el Dr. Pere Lavega Burgués, membre del CEJEM. El doctorand, Unai Sáez de Ocariz Granja, va obtenir la màxima qualificació.

Llegeix més…

cap