La nostra companya, Dra. Mercé Sala, que forma part de la nova Comissió d’Economia Agroalimentària del Col•legi d’Economistes de Catalunya, ens convida a la conferència que aquesta nova Comissió ha organitzat per donar-se a conèixer a tots els economistes i a la societat en general.

Llegeix més…

cap

El nostre company Pere Lavega i el seu equip del GREJE acaben de rebre un ajut de la Unió Europea per import de 134.756€ que suposa el 80% del projecte de recerca que van presentar a la Convocatòria europea. El projecte, que versa sobre la “Promoció els jocs i esports tradicionals europeus”, tindrà una durada de 18 mesos i s’iniciarà el proper 14 de gener. Des del CEJEM ens congratulem d’aquesta bona notícia. L’enhorabona!

Llegeix més…

cap

Susanne Ost, professora de Dret penal a la Universitat de Lancaster, especialista en pornografia infantil, va inaugurar el passat 13 de desembre la jornada La protecció jurídica-penal de la llibertat i indemnitat sexual dels menors, que va tenir lloc a la Facultat de Dret i Economia de la UdL. Ost va centrar la seva intervenció en la protecció d’aquest col·lectiu enfront els abusos i l’explotació sexual des d’una perspectiva internacional, especialment pel que fa al Consell d’Europa i la Unió Europea.

Llegeix més…

un