La nostra companya Maria Àngels Cabasés ha participat en l’elaboració de l’últim Dossier Tècnic que ha publicat el Departament d’Agricultura. La temàtica del dossier està destinada a avaluar els costos de l’agricultura. La Dra. Cabasés es coautora, conjuntament amb el Dr. Lloveras, de l’apartat “Avaluació dels Costos de Producció de Cultius Extensius en Secà i Regadiu”.

Podeu consultar el document aquí.

un
El nostre company, Luca Giliberti, becari FPU-MECD de la Universitat de Lleida-Departament de Geografia i Sociología (2009-2013), doctor per la UdL (“Educació, Societat i Qualitat de Vida”) i membre dels grups d’investigació GESEC-Territorio y Sociedad i CEJEM, ha guanyat el “XV Premio Santo Padre Rubio SJ, para Avances en el Conocimiento de la Inmigración” (Instituto Universitario de Estudios sobre Migraciones, Universidad Pontificia Comillas), amb el treball La negritud en la España contemporánea: jóvenes dominicanos, entre estigma y agencia.
un
Dos projectes d’investigació de la Universitat de Lleida (UdL) rebran prop de 139.000 euros del programa RecerCaixa. Estan liderats per la nostra companya Dra. Gemma Filella, de la Facultat de Ciències de l’Educació, i pel Dr. Jordi Palacín, de l’Escola Politècnica Superior (EPS). La iniciativa, promoguda per ‘La Caixa’ i l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP), donarà suport a 26 iniciatives, seleccionades d’entre un total de 362 de la convocatòria del 2013.
cap